Opis
Od 1907 roku hiszpańska marka Marcilla należy do ulubionych kaw w południowych regionach Hiszpanii, Portugalii i Ameryki Łacińskiej.
Espresso Marcilla ma intensywny smak i ładną cremę. Doskonale zaparza się w ekspresie Tassimo, w którym urządzenie rozpoznaje kapsułki dzięki inteligentnej technologii Intellibrew, dzięki czemu wie dokładnie, jaką temperaturę, czas i ilość wody zastosować, aby zaparzyć doskonałe espresso zgodnie ze specyfikacją kapsułek.
Espresso Marcilla to klasyk, który można spotkać w wielu kawiarniach na całym południu - a teraz, gdy jesteś w bardziej odległych szerokościach geograficznych, możesz cieszyć się nim w zaciszu własnego domu.
Bez śladu goryczy, to espresso jest idealne, aby dać Ci zastrzyk kofeiny na początek dnia lub aby dodać Ci energii po południu, na przykład z pysznym kawałkiem ciemnej czekolady.
Marcilla Espresso reprezentuje klasyczną południowoeuropejską kulturę kawową. Oto espresso, które definiuje, czym powinno być espresso.
Składniki
Kawa palona i zmielona